PRO Public fritstående udendørsbruser

Den fritstående udendørsbruser fra PRO Public serien, er velegnet til alle offentlige steder hvor man har brug for at kunne vaske sig. Leveres med greb som har tempostop. Den har et udtryk, som gør at den ligner en naturlig del af de omgivelser den befinder sig i. Produceret i massiv og rustfrit stål og efterfølgende håndsamlet i Danmark. Således er du sikret en frostfri løsning, som holder år efter år.

Overflade

Bejdset

YDERLIGE INFORMATIONER

Minimalt vedligehold

Bruseren virker ved, at en selvtømmende glideventil tømmer stigrøret for vand, når produktet ikke bliver brugt. Det er dermed et simpelt, mekanisk system uden brug af elektricitet. Bruseren er et grebs, hvilket giver en enkel betjening og god komfort.   

Temperet vand

Det er også en mulighed at få tempereret vand. Det laves med en blandekreds på vandtilslutningen, så har man en fast temperatur, når man åbner for håndtaget på bruseren. Man sikrer samtidig, at man undgår utilsigtede skoldninger.

Teknisk info

18 l/min, 2050 mm

Varenr. 3080-104 – med selvluk

Hvordan er Frostline frostfri?

Vores frostfrie produkter virker via et mekanisk system og nogle installationsmæssige forudsætninger. Design og tekniske rettigheder tilhører frostline.

 

Tilbehør

Duo Brøndring D60

F510

Vvs-nr. 743480.926

Besøg os i vores showroom

Vil du mærke den strømlinede Frostline-kvalitet og se produkterne med egne øjne? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Din frostfrie vandløsning

Alle Frostline-produkter er produceret i rustfrit stål uanset overfladefinish. Alle komponenterne er produceret lokalt i Danmark samt forarbejdet i hånden og samlet på Gybo Stålfabrik i Horsens.

Vil du gerne downloade databladet eller brugervejledningen på dette produkt, så klik på knapperne nedefor og download dem. Du kan også se vores videoer, der guider dig i udskiftning og montering af produktet. 

UDFORSK ANDRE PRODUKTER

PRO Public væghængt udendørsbruser​

PRO Public indbygget væghængt udendørsbruser

EQI væghængt udendørsbruser