Kvalitet & bæredygtigt byggeri

1. januar 2023 kom der nye klimakrav i bygningsreglementet med henblik på at reducere udledningen af Co2. Derfor skal byggerier over 1.000 m2. underbygges med en såkaldt LCA, som er en vurdering af hvert enkelt komponents belastning af miljøet. LCA står for Life Cycle assesment der kan oversættes til en livscyklusvurdering. Her vil Frostline kunne indgå positivt i regnskabet.

Besøg os i vores showroom

Vil du mærke den strømlinede Frostline-kvalitet og se produkterne med egne øjne? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

En løsning til og for livet

Når du investerer i en Frostline hane får du en vandhane af en ypperlig kvalitet. Alle vores produkter er håndsamlet i Danmark af kompetente medarbejdere og fremstillet af gode materialer. Det betyder at du får en vandløsning med en ekstremt lang holdbarhed, hvilket er en fordel både for dig og for miljøet

Kvalitet er et vigtigt element i Frostlines ønske om at bidrage til en grønnere fremtid. Ved at producere lokalt spares der Co2 i forbindelse med transport. Også råvarerne er super egnede i denne forbindelse da rustfri stål ud over at sikre en lang levetid også er 100% genanvendelig i sin rene form, så når det på et tidspunkt langt ude i fremtiden har udtjent sit formål, kan smeltes og anvende på ny i andre produkter så din Frostline kan få et nyt liv.

Klik på se mere os læs om håndværket der sikre dig den holdbare løsning

UDFORSK DE TIDLØSE & FROSTFRIE KILDER

DUO classic fritstående vandpost

DUO fritstående udendørsbruser

DUO wall posteventil

EQI væghængt udendørsbruser

DUO fritstående udendørsbruser