DUO fritstående udendørsbruser

Duo fritstående udendørsbruser er en frostfri løsning i smukt design til den kvalitetsbevidste villa- og sommerhusejer. Produktet er fremstillet i de bedste materialer og således også egnet til at kunne anvendes på offentlige arealer ved strande, campingpladser, og andre steder, hvor der er behov for en udendørsbruser, som kan anvendes året rundt. Det er muligt at få en model udstyret med et selvlukkende greb, som gør, at der lukkes af for vandet, når grebet slippes.

Overflade

Leveres som standard i glasblæst. Øvrige ordreproduceres.

Bemærk: DUO fritstående udendørsbruser med poleret eller kobberoverflade skal special produceres

Glasblæst

Kobber

Poleret

YDERLIGE INFORMATIONER

Minimalt vedligehold

Bruseren virker ved, at en selvtømmende glideventil tømmer stigrøret for vand, når produktet ikke bliver brugt. Det er dermed et simpelt, mekanisk system uden brug af elektricitet. Bruseren er et grebs, hvilket giver en enkel betjening og god komfort.   

Temperet vand

Det er også en mulighed at få tempereret vand. Det laves med en blandekreds på vandtilslutningen, så har man en fast temperatur, når man åbner for håndtaget på bruseren. Man sikrer samtidig, at man undgår utilsigtede skoldninger.

Teknisk info

28-32 l/min, 2050 mm

Varenr. F180 – uden selvluk

VVS-nr. 743480.634

Teknisk info

28-32 l/min, 2050 mm

Varenr. F180-1 – med selvluk

VVS-nr. 743485.634

Hvordan er Frostline frostfri?

Vores frostfrie produkter virker via et mekanisk system og nogle installationsmæssige forudsætninger. Design og tekniske rettigheder tilhører frostline.

 

Tilbehør

Duo Brøndring D60

F510

Vvs-nr. 743480.926

Besøg os i vores showroom

Vil du mærke den strømlinede Frostline-kvalitet og se produkterne med egne øjne? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Din frostfrie vandløsning

Alle Frostline-produkter e