DUO væghængt udendørsbruser

En væghængt udendørsbruser fra DUO serien, er en frostfri og elegant løsning. Det tidløse design gør at bruseren kan passe til et hvert miljø. DUO bruseren har et ekstra stort brusehoved, og du kan også selv vælge om du foretrækker et beroligende og varmt bad eller et køligt og opkvikkende skyl. Bruseren er håndsamlet i Danmark, og
produceret af solide materialer, så du får en løsning som, du kan få glæde af i mange år.

Overflade

Leveres som standard i glasblæst. Øvrige ordreproduceres.

Glasblæst

Poleret

Sort

YDERLIGE INFORMATIONER

Minimalt vedligehold

Bruseren virker ved, at en selvtømmende glideventil tømmer stigrøret for vand, når produktet ikke bliver brugt. Det er dermed et simpelt, mekanisk system uden brug af elektricitet. Bruseren er to grebs, hvilket giver en enkel betjening og god komfort.   

Kold eller varm?

Med en 550 udendørsbruser fra DUO serien har du kontrollen. Du kan selv vælge om du foretrækker et dampende varmt og beroligende bad – eller et køligt og opkvikkende skyl, for den ideelle start på dagen.

Teknisk info

23 l/min.

Varenr. 550

VVS-nr. 743492 XXX

Se alle varianter i prislisten under downloads

Hvordan er Frostline frostfri?

Vores frostfrie produkter virker via et mekanisk system og nogle installationsmæssige forudsætninger. Design og tekniske rettigheder tilhører frostline.

 

Tilbehør

Duo Brøndring D60

F510

Vvs-nr. 743480.926

Besøg os i vores showroom

Vil du mærke den strømlinede Frostline-kvalitet og se produkterne med egne øjne? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.