INSPIRATION

Dyk ned i vores frostfrie univers fyldt med stilrene og kvalitetsrige vandhaner, udendørsbrusere og drikkeautomater til kreaturer i vores galleri. Alle vores produkter er håndlavede i et dansk design, hvor der er kælet for detaljerne og det strømlinede udtryk.

Hos Frostline tager vi ansvar. Vi synes nemlig, at alle fortjener den luksus, det er at have frostfrit vand udenfor. Det er uanset, om det er dig, der står under udendørsbruseren efter en glohed løbetur, eller hesten, som er tørstig på en frostklar vinterdag.

Kompromisløs designløsning

Frostlines design er simpelt og elegant – helt ind til kernen. Vores produkter er nemlig produceret i rustfrit stål, da vi har høje materialekrav. Her kan du vælge mellem elpoleret og glasblæst stål, ligesom flere af vores produkter fås i kobber. Mere holdbar og kvalitetsrig løsning findes ikke. Med Frostline får du fremtidens løsning, der holder dit vand frostfrit år efter år – men som samtidig bidrager positivt til dit udendørsområde med smukt design.

Back to nature

Vand giver fornyet energi. Især når det skyller ned over kroppen i tykke stråler under udendørsbruseren, mens fuglene kvidrer. Et udendørsbad er den rette løsning for dig, der gerne til opleve at blive taget tilbage til naturen, mens du tager et bad. Med en udendørsbruser fra Frostline stiller vi tårnhøje krav til de materialer, vi bruger. Derfor behøver du kun at investere i en udendørsbruser én gang.

Besøg os i vores showroom

Vil du mærke den strømlinede Frostline-kvalitet og se produkterne med egne øjne? Så er du mere end velkommen til at aftale et møde eller kigge forbi vores showroom i Aarhus C.

Se mere